Stemmer til din virksomhed

Hvor vigtig er stemmen når vi skal formidle noget? Der er kommet meget fokus på den non-verbale kommunikation. Langt over halvdelen af det vi siger, siger vi uden at sige det verbalt.

Men. Når nu der ikke er en non-verbal kommunikation og man alene skal lytte og tro på stemmen. Så er en troværdig, rolig, overbevisende stemme pludselig meget eftertragtet.

Vi hører stemmer

Vi hører disse rare, selvsikre og tydelige stemmer stort set hver dag. De er professionelle stemme-skuespillere. Vi hører dem i et radiospot og vi hører dem på telefonsvarere hos firmaer og offentlige instanser. Alle steder og situationer hvor stemmer er nødvendige, hører vi dem. Klart og tydeligt. De har nemlig en trænet stemme, der når ud til alle.

Hvilke stemmer bruges i hvilken situation?

Firmaer der udbyder stemmer til tv, radio, sociale medier og alt derimellem kender godt betydningen af de forskellige stemmer og hvornår der skal bruges en given stemme.

Det handler om troværdighed. En dyb myndig mandestemme der taler rosende om skønhedskorrektioner hos kvinder, er ikke helt så troværdig som en lys kvindestemme med et smil i mundvigen.

Alle situationer og speaks kræver omtanke og udvælgelse af de helt rigtige stemmer.

Altså kan en stemme udstråle tillid og troværdighed, så har eksperterne ramt rigtigt.

De mange forskellige stemmer

Stemme-skuespiller har ikke ordet skuespiller til sidst for sjov. De ér skuespillere. De skal alene med stemmen udvise eksempelvis tristhed, omsorg, glæde, indignation og en masse andre følelser.

Det gør de til perfektion.

Write A Comment