Ja, hvorfor ikke – det kunne da være en rigtig hyggelig proces, det ville da også blive lidt mere spændende end disse politiske reklame skilte der kommer til at hænge rundt omkring i byen lige om lidt, hvor der skal være valg. Det er nemlig også et reklame skilt, en reklame for at man skal vælge lige den politiker. Den anden dag, var der hængt reklameskilte op over cirkus i byen – og hvis jeg skulle nå at se hvornår der var cirkus, ja så var jeg ved at køre galt. Så jeg er lidt modstander af denne form for reklame skilte. Ikke selve skiltene, men der hvor man hænger dem op. Det er ikke altid det har den ønskede effekt, hvis der for eksempel hænger flere politikere nedenunder hinanden, så forvirrer det da mig mere end hvis der kun var et reklame skilt.

Dørskilte

Reklame skilte er mange ting, og ikke kun forbeholdt erhvervslivet men også den private almindelige borger. Så hvis jeg skulle bruge et dørskilt som det vist på billedet, er jeg ikke sikker på jeg ville gå efter søgeordene reklame skilte, eller reklameskilte, for det er ikke lige det jeg tænker på, når jeg tænker dørskilt. Men det viste sig, at der faktisk også sælges dørskilte og hos firmaer der reklamerer sig under reklameskilte. Det kan være lidt misvisende, men heldigvis kom flexskilte.dk frem ved min søgning efter dørskilte, så på den måde fik jeg fat på en virksomhed der kunne hjælpe mig. Nu kan jeg få dørskilt til min hoveddør.

Write A Comment