Biler er en dejlig ting, når de kører og ikke går i stykker- men sådan er det jo desværre ikke i virkeligheden – for biler har det med at blive slidte og at der kommer reparationer hen ad vejen. Så er det godt hvis man har en god mekaniker som man virkelig stoler på. Jeg selv anvender K2 Biler, og dem har jeg nu haft lige siden at jeg fik min bil. Jeg fik deres hjemmeside anbefalet af en ven – https://k2biler.dk – ja jeg måtte lige skrive det ned, for det kunne jeg huske udenad – og da jeg kom hjem slog jeg hjemmesiden op, og tog kontakt til dem.

Det at have en automekaniker man ved kan reparere alt ved ens bil, gør også at man bliver det man kalder en loyalitets kunde, og jeg må sige at jeg er blevet en loyalitets kunde hos k2biler.dk, og det er jeg fordi de gør et ordentligt stykke arbejde. Nu ligger deres værksted også lige i nærheden af hvor jeg bor, så det gør det også lidt nemmere, end hvis der var lang vej til deres autoværksted.

Det er nok også det mest rene værksted i Ballerup jeg kender til – og det er faktisk dejligt at se, at de også gør noget for at der skal være indbydende når man kommer med sin bil.
Sidste gang jeg måtte på værkstedet med min bil, var da der var da jeg havde DSG Gearkasse problemer – jeg ringede til værkstedet i Ballerup, og der var ingen problemer med DSG gearkasse reparationer – det havde de helt styr på. Jeg kan fortælle at jeg lettede en del op, jeg havde nemlig set i øjnene at jeg skulle til at skifte til en helt ny bil, men de fik det repareret, og min bil var som ny igen, og spandt som en mis.

Det at have et værksted som kan klare sådanne reparationer, fortæller bare at det er gode fagfolk der arbejder der, og at de ved hvad de har med at gøre – de yder også en god kundeservice, og hvis de siger de kan klare opgaven, så kan de det også.

Comments are closed.