Hvis man ønsker sig en dejlig grøn og frodig have, er man også nød til at passe og pleje den – og vi kommer ikke ud over at der skal noget Gødning til. gødning er mange ting, og man kan jo selv lave sin egen gødning, hvis man da ellers har plads til en mødding, hvor have affaldet kan ligge og blive omdannet til gødning som kan bruges i blomster bedene. Det er nok den mest økologiske og miljøvenlige metode indenfor gødning, desværre er det ikke alle der har hverken pladsen eller tiden til at vente på at de små regnorme får lavet haveaffaldet om til gødning.

Fokus på udvikling af naturlig havepleje

Som ovenfor beskrevet, er den bedste naturlige gødning, som jeg ser det, den man selv laver. Hvis man så ikke har pladsen eller tiden til selv at lave sin egen gødning, så må man jo ty til de gødnings produkter der findes i marken. Der findes rigtig mange, og for mig ville jeg skulle rådføre mig med en der har forstand på det – for jeg aner ikke hvad jeg skal værge når jeg står ude i en forretning, og der er mange forskellige typer af gødning. Der er jo også forskel på om det er til prydplanter eller græs eller køkkenhaven. Jeg købte engang en ananas rod med hjem, fra en ferie jeg var på – den skulle plantes i noget sandjord – alene her var jeg på bar bund, og måtte ud til en planteskole for at få hjælpen.

 

Write A Comment