Det at være gravid er et stort ønske for mange kvinder, men selvom det er en lykkelig tid, så kan der også være begrænsninger i den sidste del af graviditeten, for det er ikke alt man kan gøre med sin store mave med et levende væsen indeni.

Der er liv og glade dage, og den lille ny, ligger bare og venter på at den snart kan se dagens lys. Så kan det være øv, at få en invitation til en uges skiferie, og ikke kan tillade sig at komme med ud at stå på ski, og man kan heller ikke deltage i afterskiing.

Man kan godt stå på ski selvom man er gravid i de første måneder, men når først man runder de 6 måneder, så ville jeg ikke turde gøre det. Så denne dejlige invitation som jeg fik mens jeg var højgravid, sagde jeg pænt nej tak til, og bad til om vi ikke kunne udsætte den til den lille var født. Skistøvlerne og ski udstyret måtte vente, og det måtte jeg også – men efterfølgende har vi haft en fed skitur.

Comments are closed.