Det er ikke altid nødvendigt at få lagt sine trægulve om – nogen gange kan man nøjes med at få trægulvene enten slebet eller høvlet ned, så de igen står rå og ubehandlet og som helt nye. Det er heller ikke hvert år man får foretaget en sådan renovering af sine gulve, men med tiden slides selv de stærkeste trægulve så det ses, og så man tænker at nu skal det være. Vi var selv der, hvor vi tænkte at nu ville vi have et nyt gulv, så vi begyndte at undersøge hvad der var og til hvilket priser – da vores hus var ret stort, og det drejede sig om mange m2 gulv, blev vi hurtigt enige om at der måtte findes en billigere løsning på vores gulve – og det var på den måde at vi fandt frem til at vi skulle have slebet vores gulve ned. Under vores søgning på Gulvafslibning  Holte  fandt vi både en der kunne slibe eller høvle vores gulve helt ned, og efterfølgende give dem en god efterbehandling. Så vores søgning med Gulvafslibning Holte blev vores redning fra at skulle hive alle gulvbrædderne op og lægge nye.

Når jeg nu sådan sidder og efterrationaliserer, er det noget af det bedste vi har besluttet i forhold til renovering af vores trægulve – det er virkelig svært at beskrive, hvor pæne og lyse vores gulve blev – i nogle af vores rum, valgte vi at få efterbehandlet med lak, og i nogle af de andre rum, valgte vi at få en lys ludbehandling, og det gjorde at vi fik en fornemmelse af at vi havde fået helt nye gulve. Nu havde vi også meget mørke trægulve før hen, men med den lyse lak og lud behandlingen, lyste de ny behandlede gulve hele rummet op.
Vi fik også en rigtig god pris på vores Gulvafslibning og efterbehandling, og noget af prisnedslaget var fordi vi havde tømt rummene helt for alt hvad der stod – og på den måde var det nemt for gulvafsliberen at komme til og udføre sit arbejde hurtigt og effektivt.

Comments are closed.