Hvis man som virksomhed står og mangler IT-udstyr er det oplagt at kigge ved wicomm.

Vi har igennem en del år, specialiseret os i mobile kommunikationsudstyr. Her tilbyder vi trådløse løsninger og specialet er routere med simkort og antenner dertil. Derudover har vi switche, medieconvertere og industrial ethernet.

Tjek vores fine webshop og se det store udvalg af især routere.

Her er hurtig levering og god rådgivning. Det er vigtigt, at vores kunder er tilfredse, så derfor kan vi kontaktes, såfremt der er spørgsmål om selve produktet. Det kan ske man har brug for at få besvaret tekniske spørgsmål, som er nødvendige for at kunne få produkterne rigtig installeret.

Der er rigtig mange af vores kunder, der har brug for IT-udstyr i den ene eller anden format.

Vi har blandt andet teleforhandlere, entreprenører, marine, retail og antenneforhandlere, der gerne løbende har brug for kommunikationsudstyr.

Tjek det varierende udvalg af kommunikationsudstyr i vores webshop.

Routere er tilpasset de enkle brancher. Der er således routere til marine, køretøjer og byggepladsen bare for at nævne nogle af dem.

Vi ved nogle gange det kan være udfordrende at finde det rette IT udstyr. Derfor har vi kompetent rådgivning, så man føler sig godt klædt på, når man anskaffer sig IT udstyr ved os.

Vi har ekspertisen indenfor produkterne, og kan også besvare de mere komplicerede tekniske spørgsmål.

Tjek også det varierende udvalg af antenner til forskellige formål. Det er aldrig til at vide hvornår man kan få brug for disse.

Tjek www.wicomm.dk og bestil varer idag.

Write A Comment