Jeg har altid syntes at det har været hyggeligt at indrette min bolig, og jeg syntes også at jeg har været rigtig god til at finde de rigtige ting der kunne opfylde vores behov – og det er så her jeg lige vil nævne køjesenge, for de har virkelig fulgt mig gennem alle årene, det har været pladsbesparende, og ungerne har altid haft det sjovt på deres værelser og i deres køjesenge, for her kunne man både sove og lege, og en køjeseng tager ikke ret meget plads i et værelse.
De køjesenge vi har haft har været i forskellige udgaver, nogle har været med stiger og andre har været bredere i madrassen i den underste køje, så man også kunne bruge den til en slags sofa når kammeraterne var hjemme. Så har vi haft Køjesenge med rutschebane og med gardiner, så man kunne lave en lille hule i den nederste køje. Så køjesenge tænker jeg altid vil være et hit, hvor der er flere børn, og hvor værelserne måske ikke er helt så store.
Så er jeg også gået meget op i hvordan mine garderobeskabe var – for med mange børn, kræver det også plads til tøjet, og således at ungerne kan finde deres tøj og selv lære at lægge det på plads. Men det kræver at der er både hylder og skuffer og garderobestang til hvert barn.
Nu kunne det godt lyde som om det hele drejer sig om børn, men for mig er et ordentligt garderobeskab til mig selv og min mand, lige så vigtigt, jeg vil gerne at vi har hver vores tøj afdeling – og i forhold til køjesengene, så tænker jeg da at de er mega anvendelige i diverse sommerhuse, både dem man selv har, men også dem man lejer rundt omkring. Der kommer flere og flere storfamilier, med dine, mine og vores børn, og da det ikke lige er sikkert at alle kan få hver deres værelse kan en køjeseng og et godt garderobeskab løse mange af disse storfamiliers udfordringer med plads til alt og alle.

Comments are closed.