Skal du prøve kræfter med at kreere dine egne gourmetretter?

Hvis du har besøgt Treetop restauranten hos Munkebjerg, ved du, hvordan god mad skal smage. Nu har du også mulighed for at købe en kogebog, der giver dig opskrifterne på deres udsøgte madkunst.

Treetop kogebog – selvforkælelse i hjemmet

Vil du gerne prøve kræfter med internationale retter og verdensklasse gastronomi, er kogebogen fra Treetop et godt sted at starte. Ikke nødvendigvis fordi sværhedsgraden er nem, men fordi du bliver udfordret og får muligheden for at blive en mester i at give madoplevelser ud over det sædvanlige til familien og vennerne.

Køkkenchefens egne opskrifter

Kogebogen rummer opskrifter fra Nicolaj Møller – køkkenchefen hos Treetop Restaurant. Den unge kok, der allerede som 23-årig blev tilbudt stillingen som køkkenchef hos Treetop, har en stor passion for mad, hvor smagen er i centrum, samtidig med at det er visuelt flot – og det kan ses i opskrifterne. Nicolaj Møller er tidligere blevet tilbudt job i køkkenet hos Lego House, men han trives i trætoppene hos Treetop, hvor han udvikler menuen, så den skifter hvert kvartal. Hans fokus er primært på det danske køkken og lokale råvarer fra Vejleegnen. Derfor vil det også være velkendte danske råvarer, du finder i kogebogen.

Blæs dine venner og familie af stolen med dine kulinariske evner

Køb kogebogen og blev mesterkok i dit eget køkken. Så kan du imponere til fremtidige arrangementer og familiefester med ekstraordinære retter og gourmetoplevelser, som ellers sjældent forekommer uden for det professionelle gourmetkøkken.

Hvem vil du gerne imponere?

Write A Comment