Jeg har aldrig selv været i forbindelse med et rekrutteringsfirma eller rekrutteringsbureau – men det ved jeg at der er mange af de store firmaer der anvender, især der hvor der sidder HR chefer – jeg ved ikke lige hvad man går efter, hvis man kontakter et rekrutteringsbureau, men jeg ville da gerne beholde ejerskab på selve rekrutterings processen, og have leveret de bedst mulige kandidater på markedet – og jeg vil da også gerne selv afholde de ansættelsessamtaler der måtte komme, så jeg også er sikker på at der er en kemi med den medarbejder jeg ville ansætte – og det tænker jeg de fleste HR partnere også gerne vil have.

Rekruttering i Aarhus

Århus er en stor by, hvor der er masser af muligheder for at finde de rette medarbejdere – endda lige fra skolebænken, da det jo også er en universitetsby. Hvis jeg søger på rekrutteringsbureau Aarhus, finder jeg bestemt et rekrutteringsbureau som jeg kan lide – og der er helt sikkert flere at vælge imellem. Jeg fandt noget der hed shortlist.dk, og det er vel med den baggrund at shortlist betyder kort liste, en kort liste af ansøgere jeg skal forholde mig til, efter de har valgt bukkene fra fårene. Det må være et interessant job, at sidde og finde lige nøjagtig den ansøger til det rette job – det gælder jo begge veje, så der skal jo være en slags match imellem det man søger og jobansøgeren. Jeg er ikke så sikker på at det er arbejdsgiver marked lige for tiden når vi taler jobansøgere.

Write A Comment