Det vil jeg gerne forsøge næste gang jeg skal have min mobil udskiftet, ikke at jeg tror at jeg kan tjene en formue, for det er den ikke værd, men lidt tilskud til en y mobil, kan det vel altid blive til. De familier der hele tiden skifter deres mobiler ud til sidste nye model, her kunne det måske godt betale sig at få lidt for deres gamle mobil telefon – for der skal alligevel en god indtjenings kilde til, hvis man er en af de der storforbrugere af mobiler. Heldigvis kan jeg selv bruge min mobil til den ikke kan mere, og så er den udtjent. Det er nok mere de unge mennesker, der absolut skal have den sidste nye model, og de har som regel heller ikke selv pengene til det, så det er forældrene der må hoste op hver gang. godt jeg ikke har børn i denne tid.

Din gamle mobil er penge værd

Det er nok de færreste der ved dette, men ikke desto mindre er det sandt. ITech-Rep.dk har et slogan der lyder sælg din brugte mobil, det er da noget vi alle kan forstå. Nu køber de ikke bare vores gamle mobiler, men de sælger også tilbehør og reparerer mobiler der er gået i stykker. Gad vide om de kan reparere en mobil telefon der er faldet i vandet, det kunne være sjovt at undersøge, for hvor mange mennesker har ikke prøvet at mobil telefonen er faldet i wc’et når de har trukket bukserne ned.

Write A Comment