Jeg kan forestille mig at der er gang i telt udlejning for tiden, med alle de store studenterfester der skal afholdes samtidig med sommerfesterne. Vi fandt et sted med telt udlejning da vi selv stod og skulle afholde vores studenterfest med over 60 mennesker – vejret var fint, så det kunne nemt lade sig gøre at holde festen i et telt i haven. Det er meget nemt at leje telte de steder hvor der er udlejning af telt – man skal bare vide hvad det er man går efter, og i de fleste tilfælde kan man da også lige prutte lidt om prisen.
Nu er vi også ved at være garvede i at leje telte til diverse fester, for vi gider ikke at have så mange mennesker ind i vores hus, og vi slipper for rengøringen af hele huset bagefter – vi har bare teltet der skal tømmes, og har vores rene hus som base imens.

Da vi bor på Sjælland er det også oplagt at vi bruger teltudlejning Sjælland, for så kommer der ikke så mange transportudgifter oveni lejen af teltet. Men det er nemt, vi bestiller bare, betaler og de leverer og afhenter igen til bestemte tider – og vi har aldrig haft udfordringer med at teltet ikke er kommet eller afhentet til den aftalte tid.
Nu er vi ikke gør det selv mennesker, så vi får også altid vores udlejnings telte sat op der hvor vi skal bruge dem, så er vi også sikre på at de er samlet korrekt, og vi slipper for at stå med den store arbejdsopgave samtidig med at der skal gøres klar til så mange andre ting der er i forbindelse med afholdelsen af en stor fest.
Vi har haft lejet både store telte og lidt mindre telte, det er jo det gode ved at man lejer, det er at man kan få lige den telt størrelse som man har behov for. Vi plejer også altid at få lagt gulv på, så vi ikke skal rende rundt i græs, nu det er i haven – og det gør også at borde og stole står uden at vippe, og holder på varmen når det bliver køligere.

Comments are closed.