Nyt køkken og ny emhætte – så er spørgsmålet, hvor skal kogepladerne være, er det en kogeø eller et komfur op af væggen. Det var i hvert fald det vi gik og tænkte på, da vi indrettede vores nye køkken – i første omgang ville jeg gerne have en af de her smarte kogeøer der står midt i køkkenet, men så syntes jeg at den kom til at tage for meget af mit køkken, og hvis jeg så hvade en emhætte hen over, ville jeg have besvær med at se hvad jeg lavede på mine kogeplader, da jeg ville støde hovedet imod emhætten. Derfor blev det til en emhætte væghængt da mine kogeplader kom til at stå op ad væggen.
Så var første udfordring løst, så kom vi til hvilken type af de væghængte emhætter – for hvor var der mange smarte modeller. I stedet for at rende rundt i mange forskellige forretninger, søgte vi efter emhætte væghængt på nettet, og fandt en model der passede ind i vores smag og nye køkken.

Så fandt vi ud af at en emhætte ikke bare var en emhætte, så var der noget med indvendige motor – og den vi havde haft tidligere sat oppe på loftet. Jeg kunne se at de fleste væghængte emhætter var udstyret med interne motorer, så vi tænkte at det var nok det mest almindelige, nu der var så mange med det.
Priserne lå nogenlunde i samme leje alle sammen, så vi kiggede ikke på priserne men mere efter modellerne – nu var vi jo i gang med at lave et nyt køkken, og vi behøvede ikke spare nogen steder.
Vores nye køkken har nu været i brug i et par måneder, og jeg er rigtig glad for min nye væghængte emhætte – motoren i den væghængte emhætte er så stærk, at man slet ikke kan lugte når vi har lavet mad – selv stegt flæsk, som alle ved kan lugte stort set hele aftenen og stadig morgenen efter – det kunne vi ikke længere med vores nye væghængte emhætte.
Så vi havde heldigvis fået valgt den rigtige emhætte til os.

Comments are closed.