Min datter er blevet med selvstænding

Jeg har en datter der begynder at blive mere og mere selvstænding. Hun ved hvad hun vil have og hvad hun ikke vil have. Hun er begyndt at gå op i hvordan hun klæder sig på, og hvordan hendes værelse skal indrettes. Det er noget af en omvæltning, når man stadig føler man har en lille pige boende hjemme.

Men ret skal være ret, og hun skal også føle hun kan være her. Så vi har lovet at hun må give hendes værelse en større omgang.

Hvordan skal det så indrettes?

Ja hun har en meget klar stil hun vil følge. Den skal være simpel og uden for mange ting. Hun vil have et nyt skrivebord, hvor der skal være plads til at hun kan sidde med alle veninderne når de er på besøg.

Derudover skal der sættes nye gardiner op. De må ikke være lyserøde mere! Nej nu skal de være mere neutrale, men stadig så de lukker af for lyset så hun kan sove. Derudover skal der navn på døren, så man ikke er i tvivl om hvem der bor på det værelse. Her har hun fundet nogle fede klistremerker navn som hun er forelsket i. De er nemme at sætte op, og kan let pilles af igen hvis hun bliver træt af dem.

Dernæst skal der nye planter ind. Hun ønsker sig en stor palme der giver et eksotisk look, og som giver hygge i rummet. Her har vi fundet den helt rette.

Write A Comment