Vi kender det alle. Man kan føle sig stresset på arbejdet, derhjemme eller stresset hvis man ikke har nok at lave. Hvad gør man så? Det mest logiske vil være at finde ud af hvad der udløser stressen. Derefter kan man arbejde med at finde en behandler der kan hjælpe med mentale og fysiske udfordringer. Det er med at finde den behandler man bedst tror kan hjælpe en, og her handler det også om at ha tillid til den specifikke behandler man finder. Alternative behandlere er der mange af, og en af grupperne er healere. Healing er en terapiform, hvor behandleren bruger hænderne til at finde frem til eventuelle blokeringer i kroppen. healing betyder at hele op eller at gøre hel.
En healer kan hjælpe med dette og igen bringe balance i kroppen. Bestil healing hos krystal-healerhuset.dk. Under vores healing ligger vi også sten og krystaller på din krop for at hjælpe til med healingen.

Hvad kan healing hjælpe med?

En healing kan hjælpe med både fysiske og mentale udfordringer, fordi vi går ind og arbejder med kroppens energifelter.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores webshop. Hvis der er spørgsmål til produkter eller ordre kan vi kontaktes på mail eller telefon. Vi samler helst på tilfredse kunder så derfor er feedback også vigtigt for os. Det er vigtigt at vores kunder har gode oplevelser med at bruge vores webshop.
Vores behandlinger varer 45-60 minutter og man ligger behageligt på vores briks og tager imod behandlingen. En healer kan også spørge ind til de mentale og fysiske udfordringer inden behandlingen finder sted. Det er vigtigt, at man føler sig tryg under behandlingen, og det er altafgørende at man samtidig føler tillid til behandleren.
På vores hjemmeside sælger vi også diverse sten og krystaller man kan bruge i sin dagligdag til gavn for at arbejde med sin energier.

Comments are closed.