Skulle uheldet være ude og man har brug for en god sagfører, er det min opfattelse at det bedste er hvis man finder en der er lokal, en der kender til området hvor man bor og en der ved hvilke instanser man skal have fat på i den by man bor i. Der er forskel på om det er en sagfører eller en advokat man har brug for – i min verden deler jeg det op i sager der føres i retten af en sagfører, og så en advokat der tager sig af diverse testamenter, boligkøb, og hvad der ellers findes af særlige dokumenter der lige har brug for at der er nogle advokat øjne der kigger det igennem, inden man skriver under. Jeg har selv anvendt en SKJ Advokat – da jeg havde brug for at få styr på dels et huskøb, men også et testamente, så man ikke lige pludselig stod uden bolig, bare fordi partneren døde.

Nu fik jeg selv anbefalet en skj-advokat.dk, en advokat i Kolding, som det også viste sig var anbefalingerne værd – han vidste hvad han talte om, og det tog ham ikke lang tid at få klaret de 2 små opgaver jeg havde.
Det at have en god advokat i Kolding, betød meget for mig – for han vidste hvem og hvad jeg talte om, når jeg talte om diverse ting jeg ønskede i forhold til mit livstestamente. Alt blev skrevet ned, så der på et senere tidspunkt ikke ville blive brug for en sagfører, fordi der eventuelt kunne opstå uenigheder, for dem havde han forudset – og alt var klart og tydeligt nedfældet.
Jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men jeg har følt at jeg er blevet rigtig godt behandlet hele vejen igennem af dette advokatkontor i Kolding, og ligesom jeg fik det anbefalet, vil jeg da gerne give min anbefaling videre – og jeg er sikker på at skulle jeg få brug for en god sagfører i forbindelse med en retssag, så er det også dem jeg henvender mig til – de fremstår troværdige og professionelle.

Comments are closed.